Gyermek-kutya kommunikációs tanfolyam

  Tudod már mit csinálsz a nyáron?  

Gyermek – Kutya kommunikációs tanfolyam

7-16 éves gyermekek részére

Hétfőtől péntekig, naponta 8-18 óra között

Szeretnéd megismerni a kutyák viselkedését, szokásait, a kutyakiképzés fortélyait? Ha szereted az állatokat, és szeretnél megtudni többet arról, hogy hogyan él, mit eszik és hogyan beszélget, akkor ez a tanfolyam Neked szól! Mi garantáljuk az izgalmas kutyás programokat, Neked csak a jókedvedet kell elhoznod.

A tanfolyam célja, hogy a gyerekek megtanuljanak tudatosan foglalkozni a kutyákkal, javuljon a gazda-kutya kapcsolat, megismerjenek többféle módszert a kutyák tanítására. Olyan gyerekeket is várunk, akiknek még nincs kutyájuk, de szeretnének, és olyanokat is, akiknek sajnos nem lehet, de nagyon kedvelik négylábú barátainkat.

napocska.jpg

A gazdákat és kutyáikat szakképzett kutyakiképzők segítik a feladatok elsajátításában. Természetesen mindez sok játékkal, játékos feladatokkal.

2019. nyári tanfolyamok:

június 24-28.,(betelt),.  július 15-19. (5 nap)  34.000.-  és    augusztus  5-10. (6 nap)  40.800.-  A tanfolyamok ára az ebédet is tartalmazza.

Jelentkezés emailben: “kutyas.sportkozpont@gmail.com”  (gyermek neve, születési éve, szülő neve, telefonszám és email cím).

gyerek-300x211.jpg

Helyszín:

Családi Kutyás Sportközpont, Bp., XV. Felsőkert u. és Mélyfúró u. találkozásánál lévő kutyás sportpálya

Célunk, tudatos kis gazdikat képezni, sok-sok játékkal és vidámsággal.

Foglalási és fizetési információk:

A jelentkezés a tábor díjának befizetésével válik véglegessé.  Kutyás Központ Sport Egyesület 16200230-10020092 (Magnet Bank) A közlemény rovatban kérjük a gyermek nevét és TAJ számát feltüntetni!

Áfás számla igényét (név, cím, adószám), kérjük a kutyas.sportkozpont@gmail.com címen jelezze.

A beérkezett jelentkezésről és a befizetésről is visszaigazolást küldünk. Ha bármelyik nem érkezik meg Önhöz, kérem jelezze a 06(20)802-8221 telefonszámon vagy a “kutyas.sportkozpont@gmail.com” email címen.

PROGRAM:

  • Hétfőtől péntekig, 8 órától 18 óráig élményekkel és kutyákkal teli elfoglaltságot biztosítunk. 

  • Délelőtt tanítás és játék, vagy játékos tanítás. Megtanulunk kutyául, vagyis megtanuljuk megérteni a jelzéseiket és azt, hogy mi hogyan értessük meg magunkat a kutyánkkal.

  • Kb 12,30-kor ebédelünk, utána pihenő, kikapcsolódás.

  • Délután ismét kutyás foglalkozások: sportok, játékok és kirándulás a környéken a kutyákkal.

  • A foglalkozásokat szakképzett kutyakiképző szakember irányítja.

A tanfolyamot a Kutyás Központ Sport Egyesület szervezi. További információ kérhető a kutyas.sportkozpont@gmail.com e-mail címen. Kapcsolat:   +3620 8028221   Petrisyn Anita